Verzenden & Retourneren


Verzending

Wij streven er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden zodat u deze binnen twee tot vier werkdagen ontvangt. We zullen u informeren zodra uw besteliing is verstuurd.

Bezorgen

Alle verzendingen binnen Nederland worden door PostNL verzorgd. Als u bij de eerste aanbieding niet thuis bent wordt de bestelling standaard bij de buren geleverd, of men bied het pakket opnieuw aan.
U kunt gebruik maken van de PostNL Checkout op de Winkelwagen pagina als u uw verzending op een afhaalpunt wil laten bezorgen, of op een specifieke bezorgdatum.
 

Kosten

Uw bestelling wordt Gratis verzonden in Nederland en België vanaf 49,- Euro.
Bij besteding minder dan 49,- Euro betaalt u een bijdrage 2,95 Euro.
Bij verzending naar Duitsland of Verenigd Koninkrijk berekenen we een eigen bijdrage van 9,- Euro.
Kosten voor Rembours zending bedragen 9.95 Euro. 
 

Retourneren

Service staat bij ons voorop: U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst, of een deel hiervaan, te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (formulier in PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retour adres:
Reeraf
Prinsenhil 29 -19
4825AX Breda
Nederland 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »